Amor cu parfum de altădată


Data și ora:
Bilete:
21,6 lei (preț întreg); 10,8 lei (preț redus)

Despre

Pe 2 februarie, vă provocăm să ieșiți din acel „iureş spre nicăieri” pe care îl parcurgeți zilnic, pentru a vă aduce aminte de dragoste, deoarece... în chestiuni de amor toți avem ceva de spus.

Să nu ne mai grăbim și să stăm puțin la taclale ca în vremurile tihnite de demult, savurând pe îndelete poveștile personajelor imaginate de scenaristul și regizorul Octavian Jighirgiu în spectacolul de revistă „Amor cu parfum de altădată”:

„Păţaniile protagoniştilor, asezonate cu sonorităţi din perioada interbelică şi îmbrăcate în haine vintage, redeschid pentru un ceas şi jumătate o fereastră spre aroma trecutului. Umorul, filtrat prin culori sepia, completează – alături de dansurile specifice perioadei – tabloul unei epoci cu un parfum aparte”.

În spectacol, alături de orchestra de revistă condusă de dirijorul Nicolae Mantu și de baletul teatrului excepțional în coregrafia imaginată de Edi Stancu, îi veți putea urmări pe soliștii și actorii: Mariana Pisică, Cristina Vasopol, Cristina Isabela Ionașcu, Ionuț Negrișanu, Valentin Vasopol, Adrian Mărginean, Paul Buța, Viorica Mărăndici, Mitică Belciugan, Florentina Andronic.

Fotografii