Daruim Craciunul- Targ caritabil


Data și ora:
Gazdă:
Strada Domnească 24, Galați, România

Despre

Dupa "operatiunea" Ghiozdanelul, continuam cu un alt eveniment asteptat de copii: Targul caritabil de Craciun.
La fel ca anul trecut, organizam Targul caritabil "daruim Craciunul" unde micutii artisti isi vor vinde produsele confectionate de ei, iar banii stransi in urma donatiilor vor fi impartiti in mod egal.
In acest an vom ajuta doi copii, doua fetite, care au nevoie de ajutor financiar pentru achitarea tratamentelor medicale.
1. Tifui Denisa Crina sufera de epilepsie.
In prezent merge cat de des poate la Bucuresti unde face terapie quantica. Rezultate sunt dar terapia trebuie facuta pe termen lung, iar financiar e greu de sustinut de catre parintii. O sesiune de terapie este 500 lei/saptamanal."Va rugam sa ne sprijiniti pentru a continua. Atata timp cat Crina va lupta noi, parintii vom face tot ce putem. Multumim!!!"- mesajul mamei.
2. A doua fetita este Andreea, in varsta de 9 luni, care s-a nascut cu o malformație congenitală a picioarelor.
Costurile nu sunt deloc mici pentru parinţii fetiţei, care, pentru fiecare aparat ghipsat schimbat saptamanal la Spitalul Ponderas din București, au platit 540 de lei. Analizele preoperatorii și intervențiile chirurgicale s-au ridicat la 6500 de lei și, în continuare, ei trebuie sa suporte cheltuieli cu schimbarea ortezelor, drumurile la acelasi spital din Bucuresti la fiecare trei saptamani, terapii, dar și cu intervenția chirurgicala ce va urma.
Micutii artisti vor fi insotiti de catre doamnele invatatoare, parteneri in acest proiect fiind mai multe scoli galatene.
Asa ca, incepand cu data de 14 decembrie, va asteptama la Winmarkt pentru achizitionarea produselor facute cu suflet de copil!
Va asiguram ca vor fi cadouri originale pentru cei dragi!