FAT PIG | 11 septembrie @Sala Mare


Data și ora:
Bilete:
31.50 LEI - CATEGORIA I; 25.20 LEI - CATEGORIA II
Gazdă:

Strada Domnească, nr. 59, Galati, Romania, 800008

Despre

Numit de cronicari „un love story al secolului al XXI-lea”, FAT PIG prezintă povestea de dragoste dintre Tom, un bărbat de corporație sensibil, dar indecis, și Helen, o bibliotecară deșteaptă și amuzantă, cu forme. Relația lor generează consternare printre colegii lui Tom, principalii opozanți fiind răutăciosul Carter și geloasa Jeannie. Întrebarea cheie este dacă Tom va avea curajul să rămână fidel convingerilor sale fragile.
--------------------
★★★★★ „Povestea lui Romeo şi a Julietei sale ar mai fi posibilă dacă tânăra ar avea mai multe kilograme în plus faţă de el? Şi dacă sufletul ei de bibliotecară, într-o formă perfectă, l-ar cuceri pe un Romeo înregimentat în sistemul funcţionăresc al marilor corporaţii fără suflet? Păi, fără familiile învrăjbite Capulet şi Montague, ar mai fi cine să se opună dragostei lor? Desigur, da: societatea, obişnuită cu şablonul romeo-julietian, cu perfecţiunea exterioară a cuplurilor.” – Victor Cilincă, VIAȚA LIBERĂ
--------------------
FAT PIG
De Neil LaBute
Traducerea: Irina Velcescu
Distribuția:
Helen – Oana MOGOȘ
Tom – Ciprian BRAȘOVEANU
Jeannie – Flavia CĂLIN
Carter – Vlad VOLF
Regia: Laura MOLDOVAN
Scenografia: Ioan BOCOȘ
Coregrafia: Elena ANGHEL
Comedie, dramă | +14 ani | 1 h 30 min | Sala Mare (public pe gradene)
--------------------
Sâmbătă, 11 septembrie 2021, ora 19:00
Sala Mare de Spectacole a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”
Informații și rezervări: (0758) 049 850
--------------------
Teatrul Dramatic „Fani Tardini” oferă reprezentații în condiții de siguranță sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare: Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA, locurile sunt distanțate, iar triajul epidemiologic, purtarea măștii, dezinfectarea mâinilor și păstrarea distanței față de ceilalți sunt obligatorii pentru public și pentru personalul de sală.

Fotografii