FLORI, FILME, FETE SAU BĂIEȚI | P andemic ACT


Data și ora:
Bilete:
31.50 LEI - CATEGORIA I; 25.20 LEI - CATEGORIA II
Gazdă:

Strada Domnească, nr. 59, Galati, Romania, 800008

Despre

Trupa de teatru independent P andemic ACT, fondată de absolvenți ai Facultății de Arte de la Galați – Promoțiile 2018 și 2020, prezintă spectacolul FLORI, FILME, FETE SAU BĂIEȚI pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini” pe 3 și 4 iulie 2021.
--------------------
FLORI, FILME, FETE SAU BĂIEȚI, o comedie care te trimite înapoi în adolescență, să te revezi îndrăgostit și stângaci, dar mereu cu dorința nestăvilită de a nu ieși din jocul acesta căruia odată cu trecerea anilor îi adăugăm diverse reguli.
Povestea încorporează situații cu oameni simpli, dar care visează la o iubire ca-n filme, unde se caută unii pe alții, unde polii opuși se atrag și se resping cu aceeași forță, iar când filmul se termină, mereu există o telecomandă care să repornească jocul.
Viața: un joc sau o joacă?!
--------------------
FLORI, FILME, FETE SAU BĂIEȚI
De Mimi Brănescu
Distribuția:
Tom – Andrei ARDELEANU
Bill – Theodor CREȚU
Beth – Gabriela BÎZGAN
Anne – Irina MANOLI
Regie colectivă
O producție P andemic ACT, 2021
TEASER: https://youtu.be/Q0pzb9pv57E
Comedie | +16 ani | 1 h 15 min | Sala Mare (public pe gradene)
--------------------
Sâmbătă, 3 iulie 2021, ora 19:00
Duminică, 4 iulie 2021, ora 19:00
Sala Mare de Spectacole a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”
Biletele au fost puse în vânzare pe http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol și la casa de bilete a Teatrului. Informații și rezervări: 0758-049-850 sau 0758-089-994.
--------------------
Teatrul Dramatic „Fani Tardini” oferă reprezentații în condiții de siguranță sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare: Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA, locurile sunt distanțate, iar triajul epidemiologic, purtarea măștii, dezinfectarea mâinilor și păstrarea distanței față de ceilalți sunt obligatorii pentru public și pentru personalul de sală.

Fotografii