Jameson Live Music & Robin and the Backstabbers in Daily Pub


Data și ora:
Bilete:
35 lei
Gazdă:

MAIOR IANCU FOTEA, 19, Centru — Parc Eminescu, Galati
Organizator:

Despre

🎸 Sâmbătă, 15 decembrie 2018 - Jameson Live Music & Robin and the Backstabbers în Daily Pub Galați – joc de glezne și desert cu Liviu

✎ Sâmbătă, 15 decembrie, se anunță o seară pe gustul tău la DAILY PUB Galați! Continuăm seria de evenimente Jameson Live Music cu trupa Robin and the Backstabbers și mixăm muzica ta preferată cu pahare de Jameson Ginger & Lime. Adu-ți și cei mai buni #drinkingbuddies pentru motivul pe care il știi deja: Taste, that’s why!

Joc de glezne și desert cu Liviu.

✎ Vă așteptăm cu paharele pregătite începând cu ora 21:00, iar concertul începe de la 22:30!

--------------------------
✎ Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept “pop melodramatic”.
Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla și City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România), propulsându-i pe Robin and the Backstabbers în atenția publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă. Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri open air (B’estfest, Ursus Evolution, Electric Castle, Peninsula, Zilele Prieteniei Bergenbier, FânFest, BlajAlive etc.).

https://www.facebook.com/RobinandtheBackstabbers/
--------------------------
✎ Jameson Live Music este o serie de concerte cu band-uri locale, în orașele cheie din România. Prin acest demers, promovăm muzica live și curajul celor care iși urmează pasiunile până la capăt, în stilul lor.

https://www.facebook.com/Jameson.Romania/
https://www.facebook.com/DailyPubGalati/

✎ Pentru rezervări vă rugăm contactați office@dailypub.ro, 0236419977, 0724689827.
În funcție de numărul de rezervări și de capacitatea locației, DAILY PUB iși rezervă dreptul de a-și selecta clienții.
Ne vedem aici.

✎ Acces 18 +

✎ Daily Pub - Centru - Parc Eminescu

✎ Preț bilet: 35 lei