LISELOTTE ÎN MAI | duminică, 30 mai @Sala Mare


Data și ora:
Bilete:
42.00 LEI CATEGORIA I VIP; 31.50 LEI CATEGORIA II VIP; 25.20 LEI CATEGORIA III SALĂ; 21.00 LEI CATEGORIA IV SALĂ; 18.90 LEI CATEGORIA V BALCON; 14.70 LEI CATEGORIA VI BALCON
Gazdă:

Strada Domnească, nr. 59, Galati, Romania, 800008

Despre

LISELOTTE ÎN MAI este una dintre cele mai cunoscute piese ale dramaturgului ungur Pozsgai Zsolt, fiind tradusă în peste zece limbi și pusă în scenă în aproximativ 45 de teatre maghiare și 29 de teatre din afara Ungariei. Potrivit autorului, Dramaticul gălățean este al treilea teatru ce realizează o montare în limba română a acestei piese.
--------------------
„Piesa lui Pozsgai Zsolt se pliază perfect pe ideea unor limite ce-și dau binețe. Comedia nu este altceva decât tragedie amânată. Cu siguranță vă veți amuza de tăvălugul de întâmplări ce o scutură pe protagonista noastră, dar va trebui să luați aminte la un aspect pe care autorul, cu delicatețe, ni l-a sugerat: viața trebuie trăită, dar și respectată până la ultima lacrimă a rizibilului.” – CĂTĂLIN VASILIU, regizorul spectacolului
--------------------
LISELOTTE ÎN MAI
De Pozsgai Zsolt
Distribuția:
Liselotte – Mihaela LECCA GOREA
Karl, Ludwig, Henri, Roland, Nicolas, Man in Black – Ionuț MOLDOVEANU
Regia: Cătălin Vasiliu
Scenografia: Daniel Divrician
Comedie | 1 h 30 min | Sala Mare
Detalii despre spectacol: http://www.fanitardini.ro/spectacole/liselotte-in-mai/
--------------------
Duminică, 30 mai 2021, ora 19:00
Sala Mare de Spectacole a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”
Biletele au fost puse în vânzare pe http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol și la casa de bilete a Teatrului. Informații și rezervări: 0758-049-850 sau 0758-089-994.
--------------------
Teatrul Dramatic „Fani Tardini” oferă reprezentații în condiții de siguranță sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare:
* Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA.
* Gradul maxim de ocupare a sălii este de 50% din capacitatea totală.
* Locurile din sală sunt distanțate.
* La intrare este efectuat triajul spectatorilor prin termoscanare.
* Spectatorii sunt obligați să poarte mască de protecție, să-și dezinfecteze tălpile pantofilor și mâinile, să păstreze distanța fizică față de ceilalți în toate spațiile comune și să respecte culoarele de acces și de evacuare, precum și așezarea în sală.

Fotografii