Lucia di Lammermoor - operă

Muzică clasică

Data și ora:
Bilete:
întreg: 21,6 lei; redus: 10,8 lei

Despre

Această lucrare trăiește prin frumusețea muzicii a cărei forță dramatică este rezultatul unei combinații fericite între romantismul lui Weber și somptuosul bel canto bellinian. Toate ariile, duetele, scenele de ansamblu până la sextet sunt minunat puse în pagină de către compozitorul Gaetano Donizetti.

Soliștii Adelina Diaconu (debut), Florin Guzgă (Iași), Vasile Șerban (Italia), Dominic Cristea (debut), Adrian Mărginean, Cosmina Antonia Stancu (debut) și Valentin Vasopol vor evolua sub bagheta dirijorală a lui Cristian Sandu (Cluj-Napoca), alături de orchestra, corul și baletul teatrului. Regia și scenografia spectacolului poartă semnătura lui Horia Balint.

Prețul întreg al biletului pentru acest spectacol este de 54 lei, iar prețul redus pentru categoriile de elevi, studenți și pensionari este de 32,4 lei. Pentru relații suplimentare sau rezervări pentru bilete, spectatorii pot apela la numărul de telefon 0236.465.599 (casieria Teatrului) în intervalul orar afișat pe site-ul oficial al instituției sau pe pagina de Facebook.

Fotografii