„MIHĂIȚĂ. RECONSTITUIREA UNEI VIEȚI” | one-man show cu George Mihăiță


Data și ora:
Bilete:
http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol
Gazdă:

Strada Domnească, nr. 59, Galati, Romania, 800008

Despre

Pe 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului, îți oferim un cadou special: „MIHĂIȚĂ. RECONSTITUIREA UNEI VIEȚI”, un one-man show cu George Mihăiță pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini”!

One-man show-ul „MIHĂIȚĂ. RECONSTITUIREA UNEI VIEȚI” rememorează momentele definitorii ale biografiei marelui actor George Mihăiță, după împlinirea vârstei de 70 de ani. Spectacolul are la bază, printre sutele de amintiri și de imagini din arhiva personală a lui George Mihăiță, lucrarea Doinei Papp, cu același titlu, apărută în 2018 la editura Tracus Arte.

„Este un spectacol special pentru o seară specială. O oră și... în care îmi rememorez viața, fără cosmetizări, rămânând în fața publicului cel care sunt de fapt: George Mihăiță, actorul de film și de teatru, iubitorul de poezie, tatăl, cel care a creat o revistă pentru adolescenți... omul sincer din spatele rolurilor, cel care spune o poveste în cuvinte și imagini. O poveste care îi va motiva pe mulți să caute în ei înșiși resursele pentru a crește, pentru a se dezvolta.” – GEORGE MIHĂIȚĂ

Autor, regie și interpretare: George Mihăiță
Durata: 1 h 10 min (fără pauză)

Prețuri bilete:
- Categoria I: 105 lei
- Categoria a II-a: 52,50 lei

Bilete se găsesc pe http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol și, în curând, și la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758-089-994 sau 0758-049-850.