SĂFTIȚA by Marius Mihalache


Data și ora:
Bilete:
http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol
Gazdă:

Strada Domnească, nr. 59, Galati, Romania, 800008

Despre

Marius Mihalache, un excepțional artist al țambalului, revine pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini” pe 13 martie cu un concert-fenomen!

SĂFTIȚA by Marius Mihalache
Spectacol susținut de cunoscutul virtuoz al țambalului, MARIUS MIHALACHE, împreună cu „Marius Mihalache Band”:
* Arabela Nicolau – voce
* Marius Gagiu (Mandela) – flaut, caval
* Nicu Băran – bass
* Lucian Maxim – tobe.

Durata: 1 h 30 min

Bilete pe http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol și la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758-089-994 sau 0758-049-850.

Lansat în 2018 și recompensat cu Premiul Special al Senatului UNITER în 2019, SĂFTIȚA (balkanic project) by Marius Mihalache este un proiect pop-folk cu identitate românească, cu instrumente românești, inspirat din poveștile poporului român. Urmărim împreună povestea neamului românesc, dar în special povestea Săftiței noastre.

Cariera și afirmarea artistului Marius Mihalache confirmă încă o dată faptul că talentul nu cunoaște granițe. La 10 ani câștigă primul său premiu la Atena în Grecia, iar la 17 interpretează la țambal Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert și Mozart stârnind mii de aplauze la Scala di Milano. Urmează întâlnirea cu acela care îi va fi mentor, renumitul artist american Chick Corea, și i se oferă ocazia de a cânta în deschiderea unor concerte ale acestuia. Înregistrează alături de Gloria Gaynor și Nina Simone. De asemenea, are o serie de colaborări cu Ovidiu Lipan Țăndărică, Steve Vai si Kitaro, precum și alți artiști cunoscuți pe plan internațional.