POVESTE DE CRĂCIUN


Data și ora:
Gazdă:
Galați, România

Despre

                În municipiul Galați, în această perioadă, se desfășoară evenimentul Poveste de Crăciun, eveniment ce are ca obiectiv deschiderea sezonului sărbătorilor de iarnă.
 
               Poveste de Crăciun îi  întâmpină pe cetățenii municipiului Galaţi şi pe vizitatori cu o serie de atracții care celebrează Crăciunul autentic românesc: spectacole artistice, Sania lui Moș Crăciun, personaje de poveste, etc.

              Ne vom bucura împreună de misterul, magia și bucuria Crăciunului cântând și ascultând colinde și așteptându-l pe Moș Crăciun. Sosește negreșit!

             Cele mai frumoase colinde vor fi ascultate de cetățeni în diferite zone din municipiul Galați, mai exact în 7 locații: Complex Flora - Micro 16;  Parcare Colegiul Economic “Virgil Madgearu” Galați;  Parc Viva; Orășelul copiilor  - Țiglina I; Parc șahiști - Țiglina I; Parc Penny Market - Micro 17; Parc Strada 1 Mai - vis-a-vis Arcada.

            În plus, grupuri de colindători  asigură momente muzicale specifice sărbătorilor de iarnă, în diferite cartiere/zone din municipiul Galați, în fiecare zi din perioada 22 - 27 decembrie 2021, în intervalul orar 17:00 - 20:00. Grupurile de colindători vor fi formate din instrumentiști, îmbrăcați în costume populare/costume specifice sărbătorilor de iarnă.

             Moș Crăciun cu sania, în cartierele orașului nostru! Noi i-am spus lui Moș Crăciun că este așteptat cu mare bucurie de copiii din Galați. De aceea, Moș Crăciun și ajutoarele sale, cu surprize și colinde, s-au pornit deja și, la ceas de seară, au început să cutreiere cu sania cartierele orașului Galați. Toate cele 3 care alegorice vor fi decorate specific sărbătorilor de iarnă, în fiecare Sanie, personajul principal va fi Moș Crăciun însoțit de ajutoarele sale: spiriduși, crăciunițe, alături de 3 artiști interpreți vocali care vor interpreta colinde.  Cele 3 care alegorice se vor deplasa, în perioada 21 - 24 decembrie 2021,  în intervalul orar 17:00 - 20:00, prin toate cartierele municipiului Galați, spre încântarea cetățenilor municipiului. Spiridușii lui Moș Crăciun vor oferi din Sania lui Moș Crăciun pachete de dulciuri și jucării din pluș copiilor întâlniți în drumul lor.
 
              Mai mult decât atât, până la sfârșitul anului, 5 mijloace de transport (3 autobuze, un troleibuz și un tramvai) vor fi decorate cu elemente specifice sărbătorilor de iarnă.

 

  

Fotografii