Semimaraton Galati 2020


Data și ora:
Bilete:
Semimaraton 21 km - 100 lei; Cros (10,5 km) - 80 lei; Cursa Populară (3 km) - 40 lei; Cursa împreună (minim 800 m) - 40 lei
Gazdă:

Culturii, nr. 1B, Galati, Romania, 800217

Despre

An de an, împreună cu tine, facem să se întample cel mai mare eveniment filantropic-sportiv din județul Galați.

Mai mult ca niciodată Semimaraton Galați 2020 e o leapșă a faptelor bune.
Anul acesta nu mai luăm startul (alergării) împreună, ci continuăm startul mișcării-fenomen; mișcare de rotație în jurul comunității.

E rost de bine, e rost de tine, implicat! Așadar, fie că ești pasionat al sportului, inițiator de proiecte sociale, educative sau caritabile, ambasador sau susținător al faptelor bune pentru una din cauzele implicate, entuziast al schimbării, fie că faci parte dintr-un grup de inițiativă, reprezinți sectorul nonguvernamental sau mediul economic local sau poate ești doar dornic de schimbare și contribuție în comunitate, AICI și ACUM e timpul să te implici.

Ajuns la cea de a șaptea ediție, Semimaraton Galați se va desfășura în acest an pe data de 18 octombrie, într-un format special adaptat condițiilor curente, asigurând, astfel, respectarea tuturor normelor de siguranță în vigoare. Un element aparte îl reprezintă derularea curselor, care se va face individual. Astfel, ca participant ai posibilitatea de a-ți stabili și urma propriul traseu de alergare, cursa fiind monitorizată, de asemenea, cu ajutorul aplicației de alergare pe care o preferi.

Alege să susții prin alergare sau donații cauza în care crezi:

Alege cursa care ți se potrivește și aleargă pentru schimbare. Cursele ediției din acest an sunt următoarele:
Înscrie-te, Donează, Aleargă!

Semimaraton Galați 2020 este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Galați prin Agenda Comunității.

Fotografii