Spectacol pentru copii "Scrisori pentru Mos Craciun"


Despre

Iubite de copii, personajele de la trupa de animatie Marili din Galati au pregatit o surpriza pentru cei din oras. Spiridusii lui Mos Craciun revin si anul acesta cu o poveste plina de nazdravanii. Asadar pe 5 Decembrie , de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Galati va fi spectacolul pentru copii "Scrisori pentru Mos Craciun".
Spectacolul este o creatie proprie a trupei Marili, o sceneta de Craciun, ce dureaza aproximativ 1h , o poveste plina de nazdravanii, in care Rudolf, renul lui Mos Craciun incurca sacul cu scrisori cu sacul cu morcovi..si distruge dorintele copiilor. Ajutoarele mosului impreuna cu cei din public reusesc sa refaca toata scrisorile distruse si impreuna salveaza Craciunul!

( Copiii pana in 3 ani nu platesc bilet, pot fi tinuti de un parinte in brate si se achita un singur bilet) > 3 ANI - 30 RON
ADULTI: 30 RON

Detalii si bilete: 0746 589 060 (Ilioara), la Club X si 0 din Tiglina 1, bloc PS 14 C.

Hai la spectacol! Din repertoriu amintim “Gandacelul”, “Ciocolata”, “Dansul prieteniei”, “Vrem sa vina Mos Craciun”, “Mos Craciun e-aproape de noi”, “Spiridusii lui Mos Craciun”, ‘’Noapte de vis’’, “Pizza”, “ Ne invartim”, “Autobuzul”, etc. Copiii vor canta si vor dansa alaturi de personajele spectacolului, iar in final vom trage impreuna concluziile zilei. Dorim sa pastram unele surprize pentru atunci pentru a exista un farmec specific sarbatorilor de iarna.
Scenariul: Arbune Ilioara
Personaje: Arbune Ilioara, Andreea Serban, Chirila Mirela, Ema Postolache, Andreea Sburlea, Bianca Rubica, Irina Mocanu, Stoica Andreea, Chiriac Iuliana, Radu Postolache si Antonio Morosanu.

Public tinta: +3 - 10 ani