URBAN IS FUN 3


Data și ora:
Gazdă:
Strada Domnească 12, Galați 827100, România

Despre

      “Urban is fun” presupune organizarea unei serii de evenimente culturale independente, stradale având ca scop principal oferirea unor momente artistice de tip artă de stradă, gălățenilor. După ce primele două reprezentații au fost declarate un succes, iar gălățenii s-au declarat încântați de prestația Cvartetului Anima dar și a trupei Pogo, pe 25 iulie de la ora 20.00 va avea loc cel de-al treilea, avându-i ca invitați pe Dj Razz responsabil cu #muzicaaia care l-a făcut consacrat la Radio Zu dar și cu un show deosebit Estrada Dance Studio.    Evenimentul cultural este propus pentru cei care fac parte din generațiile anilor 90-2000, pe care îi invităm să savureze o înghețată și să danseze în parc, duminică seara. 

      Despre Estrada Dance Studio vă putem spune că sunt mândria orașului în materie de dans, momentul trupei fiind apreciat la cunoscutul show de televiziune Românii au talent. Andreea Ignat promite momente deosebite cu peste 30 de dansatori ce vor întreține atmosfera în zona Spicu. 

      Organizatorul, Asociația Dodoroni, spune că în plan mai sunt încă 3 astfel de momente, dintre care 1 va fi dedicat copiilor din Galați. Prin această propunere de proiect și-au dorit să ofere momente culturale pentru toate gusturile și toate vârstele, fiind aleasă zona din centrul orașului pentru debut. Ne dorim să aducem cultura în toate formele ei, în strada, în mijlocul locuitorilor orașului. 
Proiectul Urban is fun este finanțat de Primăria Municipiului Galați. 

Fotografii