VÂNZĂTORII AMBULANȚI, regia: Ciprian Brașoveanu @Sala Mare


Data și ora:
Bilete:
42.00 LEI - CATEGORIA I VIP, 31.50 LEI - CATEGORIA II VIP, 25.20 LEI - CATEGORIA III SALA, 21.00 LEI - CATEGORIA IV SALA
Gazdă:

Strada Domnească, nr. 59, Galati, Romania, 800008

Despre

VÂNZĂTORII AMBULANȚI, piesă publicată de dramaturgul american Murray Schisgal în 1979, prezintă întâlnirea dintre doi imigranți în New York-ul începutului de secol XX. Autorul, el însuși fiu de imigranți în SUA, dezbracă de poleială visul american cu ajutorul dialogului și situației în egală măsură absurde și comice.
 
„Unul dintre lucrurile care m-au impresionat cel mai mult la textul lui Murray Schisgal este fascinația și mirajul pe care America le-a generat de-a lungul timpului, în special la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX. Personajele noastre se regăsesc în acest tărâm al tuturor posibilităților, al visurilor și speranțelor fără sfârșit. America atrăgea oameni din toate colțurile lumii, dovadă fiind comunitățile puternice formate acolo, cuprinzând nații din cele mai diverse, comunități care există și astăzi. Atracția față de această țară era atât de puternică, încât punerea piciorului pe tărâmul american era un succes în sine. Odată ajuns acolo lumea era a ta. Sau, cel puțin, asta era ideea care se vindea. Cert e că oportunitățile reale mergeau mână în mână cu iluziile și depindea doar de perseverența și priceperea fiecăruia ce doză și din care primea mai mult. Fiind la prima mea experiență ca regizor de teatru, mă bucur enorm că am fost înconjurat de colegi care au avut răbdare cu mine, au crezut în ceea ce le-am propus și am avut parte cu adevărat de o atmosferă creativă și relaxată, lucru care m-a ajutat enorm să duc la capăt acest spectacol, acest American Dream personal. Sper că și publicul se va bucura de acest vis al nostru.” – CIPRIAN BRAȘOVEANU, regizorul spectacolului
--------------------
VÂNZĂTORII AMBULANȚI
De Murray Schisgal
Distribuția:
Elias Crapavarnishkes / Cornelius J. Hollingsworth al III-lea, imigrant și vânzător de banane – VLAD AJDER
Shimmel Shitzman / Samuel P. Stone, imigrant – CIPRIAN BRAȘOVEANU
Maggie Cutwell, vânzătoare de flori și artistă aspirantă – FLAVIA CĂLIN
Regia: Ciprian Brașoveanu
Scenografia: Elena Neagu
Comedie | 1 h 10 min | Sala Mare
--------------------
13 martie 2021, ora 19:00
Sala Mare de Spectacole a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”
Biletele au fost puse în vânzare pe http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol și la casa de bilete a Teatrului.
Informații și rezervări: 0758-049-850 sau 0758-089-994.
--------------------
 Teatrul Dramatic „Fani Tardini” oferă reprezentații în condiții de siguranță sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare:
* Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA.
* Gradul maxim de ocupare a sălii este de 30% din capacitatea totală.
* Locurile din sală sunt distanțate.
* La intrare este efectuat triajul spectatorilor prin termoscanare.
* Publicul este obligat să poarte mască de protecție, să-și dezinfecteze tălpile pantofilor și mâinile, să păstreze distanța fizică față de ceilalți în toate spațiile comune și să respecte culoarele de acces și de evacuare, precum și așezarea în sală.

Fotografii