ZIua Națională a Contabilului Român - Tradiție pentru viitor.Evoluăm împreună!


Data și ora:
Gazdă:
Strada Nicolae Bălcescu, Galați, România

Despre

        La 13 iulie se împlinesc o sută de ani de la momentul la care a fost înființat, prin Decret Regal semnat de Regele Ferdinand I, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România. 
        La ceas aniversar, la împlinirea unui secol de la momentul istoric al reglementării profesiei contabile în România, pe care cu mândrie o reprezentăm nu doar în țara noastră, ci și la nivel internațional, vă invităm să ne fiți alături marți, 13 iulie, în Aula Virgil Madgearu a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității ”Dunărea de Jos” din Galați, începând cu ora 10:30, unde vor avea loc manifestările dedicate celei de-a XVII-a ediții a Zilei Naționale a Contabilului Român, eveniment desfășurat sub sloganul Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună!
      Centenarul profesiei contabile reglementate în România va fi în centrul discuțiilor, dorind, cu acest prilej aniversar, să aducem din nou în atenție rolul esențial al profesiei și al profesioniștilor care o practică în economia națională. Pentru o economie rezilientă este nevoie de afaceri reziliente, iar profesioniștii contabili membri CECCAR sunt consilierii strategici ai managerilor, preocupându-se ca businessurile să fie sănătoase. 
      Ne-ar onora să ne fiți alături și să le transmiteți un mesaj experților contabili și contabililor autorizați membri CECCAR la împlinirea unui secol de la momentul reglementării profesiei contabile în România. În cadrul evenimentului va avea loc și festivitatea de premiere a experților contabili și contabililor autorizați care au obținut cele mai bune rezultate la nivel local în activitatea desfășurată în 2020. 
      În partea a doua a zilei, la complexul de evenimente Bora Bora Galați, va fi organizat un Dineu oficial în cadrul căruia vor concerta Laura Bretan, Vlad Miriță, Raluca Anghel și Othelo Project, concert finanțat de către Primăria Municipiului Galați. Pentru o bună organizare, vă rugăm să ne comunicați dacă, la această parte a manifestărilor, veți fi însoțit sau nu. 
În cazul în care agenda vă permite participarea la eveniment, am aprecia un răspuns în acest sens prin e-mail, la adresa ceccargalati@ceccargalati.ro, sau la numărul de telefon 0744.69.50.43 până în data de 09.07.2021
     Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru colaborare în interes public 

Fotografii