Riverside Restaurant & Pub

Riverside Restaurant & Pub

Pub, Bar / Restaurant


Schedule

Open
See schedule

Address

Bulevardul marea unire numărul 1a, 800382 Galati

About

RIVERSIDE restaurant-pub, situat intr-un cadru natural deosebit, ofera o oaza de liniste pe care numai aici, la malul Dunarii o puteti gasi. Va asteptam in orice zi a saptamanii la terasele si saloanele noastre de la malul Dunarii:

• Terasa de la malul Dunarii – cu o capacitate de 120+ de persoane
• Salonul Rotund – cu o capacitate de 150+ de persoane
• Salonul de Protocol – cu o capacitate de 30+ de persoane
• Separeu cu vedere la Dunare – cu o capacitate de 40+ de persoane

Fie ca va doriti o seara de eleganta aristocrata si lux discret, sau optati pentru o petrecere cu ritm si culoare, va asteptam cu drag si ospitalitate. Va stam la dispozitie cu toate detaliile pentru a crea evenimentul perfect.

Despre noi:
Construit in anul 1978, RIVERSIDE ocupa un loc cu traditie in industria ospitalitatii. Marit si amenajat asa cum il vedem in prezent, locatia pastreaza pozitia preferentiala pe care o detine pe piata, pozitie castigata prin impunerea si mentinerea unor standarde ridicate de calitate si seriozitate. Va asteptam cu drag sa descoperiti placeri culinare cu delicatese din misterele apelor, dar si cu specialitati din bucataria romaneasca si internationala. Ospitalitatea caracterizeaza romanii in general, dar echipa restaurantului nostru in mod special!

Photo Gallery

Similar Suggestions

Restaurant Poienita

Restaurant

Pizza cu Gust Galati

Restaurant

Noodles & Sushi Udonbox Galati

Restaurant

C House Lounge Cafe Galati

Restaurant

Interplazza

Restaurant