Asociația Respectul Semenilor

Asociația Respectul Semenilor


Address

Strada Mihai Eminescu 137, Galați, Romania

About

Ideea înființării unui centru de cazare, cu posibilitatea asigurării hranei și a condițiilor necesare pentru vârstnici, pentru copii, tineri și bătrâni abandonați, pentru persoanele afectate de violentă domestică a apărut și s-a dezvoltat în decursul celor aproape 20 de ani de activitate a domnului Caluian Gheorghe.

Prin misiunea căreia i s-a dedicat a luat la cunoștință de multe ori de problemele oamenilor, în special ale celor mai în vârstă sau ale copiilor.
De fiecare dată i-a ajutat cum a putut mai bine dar de fiecare dată și-a propus să creeze un spațiu moral și spiritual în care ajutorul față de acești oameni nevoiași să fie oferit in mod profesionist, organizat, și cu mult suflet de toți cei care gândesc la fel că el.
Împărtășind ideea sa și altor semeni cu suflet mare, a fost încurajat să o pună în aplicare.

Astfel a luat ființă Asociația "Respectul Semenilor" având drept obiectiv principal înființarea unui centru de cazare cu posibilitatea asigurării hranei și a condițiilor necesare pentru vârstnici, copii, tineri și nu în ultimul rând pentru persoanele afectate de violență domestică.

Similar Suggestions

Asociația umanitara Gloria Education Found

Event Organizer

Asociatia Taticool

Event Organizer

Asociatia Dodoroni

Event Organizer

Street Food Festival 2022 Galați

Event Organizer

Marili Galati Ursitoare Botez & Petreceri Copii

Event Organizer