Blue Acqua Restaurant

Blue Acqua Restaurant


Schedule

Open
See schedule

Address

Faleza superioara, fost Pescarul, 800329 Galati

About

Totul a inceput din momentul in care doi prieteni, Lepadatu Daniel si Dragan Sorin s-au gandit sa scrie o poveste culinara cu peste, in trei acte, unde ii invita pe cei care le trec pragul, la o experienta culinara unica si desavarsita imbinata cu o arhitectura fluida, plina de lumina si transparenta.

Proprietarii au avut initiativa sa profite de bogatia pestelui salbatic de apa dulce si au deschis primele restaurante, unde au adunat retete clasice sau traditionale, originale si inovative, pe care mai tarziu le-au imbinat cu alte produse certificate bio, intr-o explozie gustativa cu fructe de mare si alte minuni de pe tarmurile Mediteranei.

Pestele de apa dulce, nu e inferior delicatetei carnii, ci dimpotriva, gatit inteligent in sosuri, fript sau la gratar, fiert sau copt, e mult mai interesant din punct de vedere gastronomic si e indicat in toate meniurile.

Si tocmai, pentru ca il avem din belsug, preluat direct de la pescarii de pe malurile Dunarii, ne putem delecta papilele gustative cu cele mai rafinate platouri sau cele mai comune retete, folosind in mod exclusiv uleiul de masline extravirgin, maslinele culese de pe dealurile Toscanei sau zarzavaturile crescute in mod bio de taranii romani de prin imprejurimi.

De la cea mai banala scrumbie pana la cea mai rafinata aragosta, apele ne lasa sa apelam doar la CREATIVITATE, pentru a pune in valoare aceasta multitudine de forme si intensitati gustative.

Cuisine

  • Mediteraneană
  • Pescărească

Photo Gallery

Similar Suggestions

Restaurant Poienita

Restaurant

Pizza cu Gust Galati

Restaurant

Noodles & Sushi Udonbox Galati

Restaurant

C House Lounge Cafe Galati

Restaurant

Interplazza

Restaurant