Fundatia Comunitara Galati

Fundatia Comunitara Galati


Schedule

Closed
See schedule

Address

Culturii, nr. 1B, Galati, Romania, 800217

About


Suntem o organizație non-guvernamentală și non-profit. Activăm inițiatori din comunitate să își asume responsabilitatea comună pentru a transfoma Galațiul într-un oraș din care nu ai mai pleca. Mobilizăm resursele comunității pentru a satisface nevoile comunității și dezvoltăm o infrastructură locală a filantropiei – unde lideri informali, ONG-uri și companii – pot să se întâlnească, să lucreze și să producă o schimbare pozitivă, cu efect multiplicator.

UNDE AM FOST ȘI ÎNCOTRO NE ÎNDREPTĂM?
 
După ce am funcționat un an și jumătate ca Grup de Inițiativă, am devenit Fundația Comunitară Galați în octombrie 2015. Ne mândrim să facem parte dintr-o țesătură a binelui de fundații comunitare din România, în continuă creștere. Organizații-soră cu multă experiență ne îndrumă să devenim lideri în sectorul non-guvernamental local. Ne propunem să fim un motor al schimbării în Galați și dincolo de el.

CUM NE FINANȚĂM?
 
Suntem independenți de orice ideologie politică și interes economic. Ne desfășurăm activitatea pe baza donațiilor făcute de gălățenii implicați, contribuțiilor de la companii locale, prin atragerea de fonduri nerambursabile de la organizații partenere, precum și prin alte mecanisme specifice organizațiilor civice
(cum ar fi redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit). 
În prezent avem peste 43 de inițiative activate, susținute prin contribuțiile de la 1675 donatori individuali și peste 40 de companii.

NOI CREDEM ÎN GALAȚI
 
Credem în comunitatea gălățenilor buni, generoși, implicați, cu drag de “acasă”. Ne-au dovedit-o zecile de inițiative de până acum în care am adus împreună mii de gălățeni. Acțiunile noastre variază de la cele filantropic-sportive și educaționale, până la cele civice de mobilizare comunitară.
Credem cu tărie în puterea conexiunii. Avem convingerea că atunci când oameni pasionați sunt aduși împreună cu un scop comun, schimbarea se întâmplă într-o rețelistică a implicării cu efect de Domino.
Când acționăm împreună, niciun lucru nu e prea greu de făcut și nicio situație fără speranță.

Similar Suggestions

Htag Festival

Organization

Clubul Sportiv Atlas Galati

Organization

CSM Galați

Organization

Comunitatea ONedu România

Organization

SCOALA PROFESIONALA SPECIALA "EMIL GARLEANU" GALATI

Organization