Love it Raw

Love it Raw


Address

Str Nicolae Balcescu nr 62, 800001 Galati

About

Love it raw ne descrie pasiunea pentru sanatate. Este un concept nascut din iubire si daruire. Aici vom impartasi cu voi toata magia ce zace intr-o mana de ingrediente organice de cea mai buna calitate. Deserturile noastre sunt unice, asa cum suntem fiecare in parte si ne-am folosit de bunatatea naturii ca sa va aducem hrana vie, neprocesata, intr-o forma dulce, inedita!
Fa-i trupului tau o favoare si alege deserturi uimitoare si sanatoase fara zahar, faina, oua, gluten, unt si creme traditionale, dar cu un gust minunat ce te va face sa intrebi daca intr-adevar asta e hrana vie!

Toate bunatatile sunt nepreparate termic si au efecte benefice asupra ta! Sunt preparate din ingrediente naturale precum nuci, migdale, caju, fructe proaspete sau uscate iar unele contin si super alimente precum: pudra de maca, lucuma, canepa, goji toate menite sa iti imbunatateasca viata!

Deliciile crude "Love it raw" sunt manufacturate cu iubire pentru trup şi desfătare pentru suflet! Sunt organice şi procesate la temperaturi sub 42 de grade.

Până nu încerci un desert raw, nu îţi poţi închipui ce gusturi divine iti poate darui natura! Alege sa imparti cu familia si prietenii savoarea unui desert unic si sanatos!

Un produs 100%
- crud
- vegan
- fără gluten
- fără zahar rafinat
- fără lactoza
- handmade

Love it raw!

Photo Gallery

Similar Suggestions

Restaurant Poienita

Restaurant

Pizza cu Gust Galati

Restaurant

Noodles & Sushi Udonbox Galati

Restaurant

C House Lounge Cafe Galati

Restaurant

Interplazza

Restaurant