Casuta Strumfilor - Atelier de creativitate&After school

Casuta Strumfilor - Atelier de creativitate&After school


Schedule

Closed
See schedule

Address

str. Oradea, nr.1, Galati, Romania, 800687

About

Casuta Strumfilor - Atelierul de creativitate si recreere
Primul atelier de creativitate si recreere pentru copii, din Galati!
Activitatile creative pot fi de un real ajutor in dezvoltarea copilului dumneavoastra. Daca tipurile de activitati sunt selectate cu grija, vor oferi copilului dumneavoastra recompense importante si de durata.
Beneficiile oferite de activitatile creative:
Creativitatea
Perseverenta
Concentrarea
Gratificarea intarziata
Interactiune sociala
Terminarea proiectului
Planificare
Exprimarea emotiilor
Impartasirea ideilor
Imaginea de sine
Incurajam copiii sa-si petreaca timpul liber jucandu-se istet si creativ, placut si folositor. Atelierele de dezvoltare ii ajuta sa comunice mai bine, sa aiba mai multa incredere in ei insisi, cultivandu-le curiozitatea si dorinta de descoperi lumea. Ajuta-ti copilul sa descopere ce-i place!
Activitati
Tehnica servetelului
Popularitatea tehnicii servetelului, denumitt si tehnica découpage, este tot mai raspandita si in tara noastra. Cu ajutorul servetelelor obiectele se pot decora si inviora. Tehnica servetelului este simpla, copiii invata sa decoreze ghivece, pahare, cutii, tricouri, etc, iar rezultatul obtinut este peste masura asteptăarilor!

Mozaicul
Mozaicul este un procedeu tehnic in care opera de arta este constituita din bucati mici din diferite materiale. Versiunile moderne de mozaicuri pentru copii sunt jucarii perfecte de invatare si de dezvoltare a abilitatilor motorii fine (utilizarea degetelor pentru a manipula obiectele mici) si ajuta la antrenarea memoriei si a abilitatilor numerice sporind astfel dezvoltarea optima a copilului.
Quilling si origami
Popularitatea tehnicii spiralarii hartiei se datoreaza faptului ca după rasucirea ei se pot crea obiecte deosebit de frumoase. Fasiile de hartie, se spiraleaza cu ajutorul unui instrument simplu, se modeleaza in forme diferite, iar in final se lipesc. Cu tehnica quilling se pot decora cutii, panglici, felicitări etc. Quilling-ul dezvolta aptitudinile manuale, simtul estetic si creativitatea copiilor.
În limba japoneza, cuvantul origami inseamna arta impaturirii hartiei. Acest procedeu dezvolta aptitudinile manuale ale copiilor, coordonarea dintre ochi si maini, concentrarea atentiei, vederea in spatiu, memoria si creativitatea.
Reciclare creativa
Copiii vor fi suprinsi sa afle cate lucruri se pot realiza: din sticlele de plastic se pot realiza ghivece pentru flori, o sticla se poate transforma intr-o frumoasa vaza, cutia de la finetti poate fi un suport pentru creioane, tablou din pietre, jucarii din coaja de ou, etc. Ca sa realizam aceste lucruri nu este nevoie decat de imaginatie si de material!
Confectionare de figurine
Confectionarea figurinelor din linguri de lemn, din pasta de modelat sau din fire constituie o activitate foarte placuta atat pentru copii cat si pentru adulti, deoarece isi pot da frau liber imaginatiei, iar figurina realizata poate fi o papusa, un ornament sau un cadou.

Similar Suggestions

Htag Festival

Organization

Clubul Sportiv Atlas Galati

Organization

CSM Galați

Organization

Comunitatea ONedu România

Organization

SCOALA PROFESIONALA SPECIALA "EMIL GARLEANU" GALATI

Organization