Panoramic Pabaria


Schedule

Open
See schedule

Address

str. Portului, Nr. 8s1, 800032 Galati

About

Panoramic Pabaria este locul ideal unde va puteti organiza intilnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra.

Intr-o atmosfera distinsa, clientii nostri se vor bucura seara de seara de preparatele noastre delicioase pregatite de maestrii bucatari.

Meniul din care poti alege este unul foarte variat, in care se imbina renumitele mancaruri italienesti cu specialitatile specifice românesti alaturi de cele mai bune vinuri.

Lasa-te cuprins de savoarea unor delicatese culinare ale restaurantului Panoramic Pabaria, intr-o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru cine romantice, aniversari cat si pentru evenimente deosebite: cockteiluri, nunti, botezuri, mese festive, etc.

Panoramic Pabaria dispune de saloane special amenajate, unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de prieteni si familie: 140 de locuri in salonul de la parter si 90 de locuri in salonul de la etaj.

Pe timpul verii va asteptam sa va destindeti pe terasa restaurantului, chiar pe malul Dunarii, o adevarata oaza de liniste cu panorama la Muntii Macinului, primitoare si racoroasa.

Cuisine

  • Europeană
  • Italiană
  • Românească

Photo Gallery

Similar Suggestions

Restaurant Poienita

Restaurant

Pizza cu Gust Galati

Restaurant

Noodles & Sushi Udonbox Galati

Restaurant

C House Lounge Cafe Galati

Restaurant

Interplazza

Restaurant