Concert SoNoRo Conac IX la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

Muzică clasică

Data și ora:
Bilete:
25,20 LEI
Gazdă:

Strada Domnească, nr. 59, Galati, Romania, 800008

Despre

După un periplu amplu care a inclus întreaga țară, turneul SoNoRo Conac IX revine în Galați, pentru a oferi un concert, pe 10 septembrie, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, printre ultimele ale acestei ediții.
Programul concertului este alcătuit din lucrări de Jean Sibelius, Clara Schumann, Maurice Ravel, Fritz Kreisler, Nikolai Rimski-Korsakov, Ludwig van Beethoven, în interpretarea muzicienilor Anna-Liisa Bezrodny (vioară), Sabin Penea (vioară), Răzvan Popovici (violă), Eduard Zecheru (violoncel) și Cristiana Mihart (pian).
Accesul la concertul din 10 septembrie, de la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați, se face pe bază de invitație sau bilete, ce pot fi procurate de la casa de bilete a Teatrului sau online la https://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol/163.
SoNoRo Conac este un proiect inițiat de Asociația Sonoro, cu sprijinul partenerului principal BRD – Groupe Société Générale, cu scopul de a intermedia contexte favorabile salvării unor monumente importante din patrimoniul românesc şi de a aduce în atenția publicului şi al autorităților remarcabile valori româneşti date uitării.
--------------------
Concert SoNoRo Conac
Muzică de cameră
Sala Mare de Spectacole a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”
Vineri, 10 septembrie 2021, ora 19:00
Durata: 1 h 30 min
Informații și rezervări: 0758-049-850
--------------------
Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacole în condiții de siguranță sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare: Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA, locurile sunt distanțate, iar triajul epidemiologic, purtarea măștii, dezinfectarea mâinilor și păstrarea distanței față de ceilalți sunt obligatorii pentru public și pentru personalul de sală.

Fotografii