„MaMe”, regia: Cristian Ban @Sala Mare


Data și ora:
Bilete:
http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol
Gazdă:

Strada Domnească, nr. 59, Galati, Romania, 800008

Despre

„MaMe”, un spectacol pe care cronicarii l-au numit „viu, autentic” (Nona Rapotan, Bookhub), „tulburător şi plin de emoţie” (Gabriela Lupu, Adevărul), „o declaraţie intimă şi asumată de dragoste pentru toate mamele din lume” (Elena Coman, Amfiteatru), se joacă din nou în fața publicului, în acest weekend, în Sala Mare de Spectacole.

Sala este decontaminată zilnic cu dispozitive de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C certificate DEKRA.

Teatrul scoate la vânzare 96 de locuri pentru fiecare reprezentație, adică 30% din capacitatea Sălii Mari de Spectacole, în conformitate cu normativele în vigoare.

 Ia bilete de pe http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol/129 sau de la casa de bilete a Teatrului, din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758-049-850 sau 0758-089-994.

MAME
Creație colectivă
Distribuția: Svetlana Friptu, Radu Horghidan, Ana Maria Ciucanu, Ionuț Moldoveanu, Elena Anghel, Ștefan Forir, Oana Mogoș, Răzvan Clopoțel
Regia: Cristian Ban
Scenografia: Iulia Gherghescu
Biografic | +12 ani | 1 h 30 min | Sala Mare

„Ajungem la vârsta aia la care nu mai suntem adolescenți, nu ne mai răzvrătim împotriva părinților, ci ne maturizăm și îi privim cu alți ochi. Cred că acesta este momentul pe care spectacolul a încercat să îl surprindă.” - regizorul CRISTIAN BAN

Fotografii