Premieră: DORURILE MELE, regia: Vlad Vasiliu @Sala Mare


Data și ora:
Bilete:
25,20 LEI
Gazdă:

Strada Domnească, nr. 59, Galati, Romania, 800008

Despre

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” anunță o premieră specială: DORURILE MELE, un spectacol de poezie și folk după versuri de Octavian Goga, în regia actorului și scriitorului Vlad Vasiliu, cu participarea cantautorului Săndel Spînu.
 
Îmbinând versurile descriptive ale poetului Octavian Goga cu sunetele mângâietoare de chitară, DORURILE MELE ne dă prilejul să asistăm la momentele importante din viața satului românesc de odinioară și a locuitorilor acestuia – nașterea, tinerețea, prima iubire, nunta, munca, hora, boala, uneltirile, moartea – ajutându-ne să înțelegem, de fapt, caracterul universal al trăirilor noastre.

 „Acea îmbinare armonioasă între sunetul muzicii și intonațiile vocale m-a atras necontenit. Parcă euritmie se cheamă. Venit în Galați am căutat să mă exprim și prin poezie. Întâlnindu-mă cu tinerii din „Cenaclul Dunărea” am susținut o serie de spectacole. Săndel Spînu a fost unul din talentații acelui grup. Acum niște ani, când mentorul grupului, Marian Corjos, a murit, ne-am reîntâlnit toți cei care am colaborat cu el pentru a-l comemora. După prezentarea câtorva spectacole, grupul s-a destrămat, dar Săndel și cu mine am rămas să ne completăm, prezentând seri de muzică și poezie. Și vom rămâne împreună atâta timp cât va vrea Dumnezeu sau poezia încă își găsește auditoriu. Mihaela și Lică au dovedit că sunt buni recitatori. Mi-a fost destul de greu să-i rup din ritmicitatea versului și totuși, păstrându-l, să reprezinte niște personaje: oameni vii ai satului, cu bucuriile, durerile, năzuințele lor. Dar… sper că am reușit.” – VLAD VASILIU, regizorul spectacolului

--------------------

DORURILE MELE
După versuri de Octavian Goga

Distribuția:
Anița Crâșmărița – MIHAELA LECCA GOREA
Țăran – LICĂ DĂNILĂ
Țăran – VLAD VASILIU
Lae Chioru’ – SĂNDEL SPÎNU

Regia: Vlad Vasiliu
Scenografia: Elena Neagu

Spectacol de poezie și folk | 55 min | Sala Mare

--------------------

P R E M I E R A
 
20 și 21 februarie 2021, ora 19:00
Sala Mare de Spectacole a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”
 
Biletele au fost puse în vânzare pe http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol și la casa de bilete a Teatrului. Informații și rezervări: 0758-049-850 sau 0758-089-994.

--------------------
 
Teatrul Dramatic „Fani Tardini” oferă reprezentații în condiții de siguranță sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare:
* Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA.
* Gradul maxim de ocupare a sălii este de 30% din capacitatea totală.
* Locurile din sală sunt distanțate.
* La intrare este efectuat triajul spectatorilor prin termoscanare.
* Publicul este obligat să poarte mască de protecție, să-și dezinfecteze tălpile pantofilor și mâinile, să păstreze distanța fizică față de ceilalți în toate spațiile comune și să respecte culoarele de acces și de evacuare, precum și așezarea în sală.

Fotografii