Magazinul cu Mere

Companii locale


Despre

MAGAZINUL CU MERE este o idee apartinand unui grup de firme care s-au unit pentru a putea oferi clientilor produse si servicii de cea mai buna calitate.
Cu o experienta de peste 15 ani, ne-am specializat pe achizitia, distributia si comercializarea de fructe si citrice, in special de mere.
Bazat pe o echipa dinamica, dezvoltarea a fost si este impreuna cu clientii nostri pentru ca am venit intotdeauna in intampinarea nevoilor lor. Firma noastra este in permanenta deschisa inovatiei - astfel, acceptam provocarile concurentei ca un pas inainte spre calitate.

Pentru toti clientii si furnizorii nostri oferim solutii de colaborare pozitive.
Va invitam asadar sa vizitati site-ul nostru si astfel o sa descoperiti soiurile de mere comercializate de noi de la partenerii din Italia, Ungaria si Polonia.

Detinem o hala ultramoderna cu o capacitate de depozitare de aproximativ 80 tone. Pentru a asigura cea mai inalta calitate a merelor, acestea sunt depozitate intr-o celula special amenajata care este monitorizata si controlata cu ajutorul unui sistem computerizat de inalta performanta.

Comecializam mere din urmatoarele soiuri: Golden Delicious, Gala, Red Delicious, Fuji, Renetta Canada, Idared, Ionagored; citrice: portocale, clementine; pepeni

Merele pot fi livrate in urmatoarele ambalaje: LADITA LEMN, LADITA CARTON, BOX PALET PLASTIC 300 Kg.

Merele pot fi calibrate de la:
categoria I, 65-70 mm, 70-75mm.75-80 mm, 80-85 mm, 85-90 mm categoria II, 65-70 mm, 70-75 mm, 70-80 mm, 80-90 mm.

Marfa este insotita de certificat de conformitate.

Photo Gallery

Alte sugestii

Companii locale

UJCM GALATI

Companii locale

SC SEVACHEM SRL

Companii locale

Transurb

Companii locale