Mediterana Tour

Agenție de turism


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Domnească 71B, Galați 800215, România

Despre

Pasiune pentru călătorii memorabile și experiență în domeniul travel de peste 15 ani. Misiunea noastră este să facem accesibile vacanțele de calitate și să aducem călătorilor mai aproape conceptul de cruising. De la circuite cu ghizi experimentați la zboruri în jurul lumii sau poate un city-break, punem suflet în fiecare călătorie a ta. 

Prima agentie de croaziere si turism PREMIUM din Galati. Vacante de calitate, FARA COMPROMISURI la tarife acum mult mai accesibile.

Daca iti doresti ALTCEVA, daca te astepti la o vacanta plina doar de EMOTII POZITIVE si daca vrei sa explorezi noi destinatii si tarmuri exotice - Mediterana Tour este raspunsul negresit al asteptarilor tale. 

Punem accent pe experientele memorabile si amintirile frumoase ale calatorilor nostri si ii ajutam sa planifice intreg traseul de la plecarea din confortul caminului in paradisul rezervat pentru ei si pana la asigurarea calatoriilor. 

Oferim suport 24/7 si comparam cel mai mic tarif de la 20 de touroperatori, printre care si ofertele proprii.

Agentie de turism tour-operatoare, cu capital social 250000 lei si polita de asigurare 50.000 EUR pentru calatorii fara griji!

📷 
Din respect pentru tine , garantăm cel mai bun raport calitate-preț și fiecare ofertă primită este comparată la peste 15 furnizori pentru ca tu să te bucuri de cel mai bun tarif. 

Desscopera divizia de croaziere pe www.CroaziereMediterana.ro

NOU! Asigurari de CALATORIE, asigurarea RCA, asigurarea CASCO, asigurarea de VIATA direct pe platforma noastra de asigurari si in agentie.

Photo Gallery

Video

Alte sugestii

Romania Guided Tours

Agenție de turism

Hailadrum

Agenție de turism

SFINX Travel

Agenție de turism

Prestige Tours

Agenție de turism

Must Travel

Agenție de turism