Librăria Elibrys

Librăria Elibrys


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bld. Siderurgistilor, nr.24, bl. SD6A, scara 3, parter, Galati, Romania, 800234

Telefon

Despre

Pentru IMAGINE & BRAND, Magazinul Elibrys, increderea celor mari si bucuria celor mici este obiectivul principal pentru care comercializeaza atat online pe site-ul magazinului ELIBRYS.RO, cat si la adresa magazinul din Galati din Bld. Siderurgistilor nr 24, bl SD6A, scara 3, ap 41, parter, produse de calitate.

Suntem interesati sa ne evidentiem prin responsabilitatea cu care tratam nevoile clientilor nostri, de aceea in gama noastra larga de produse se regasesc cat mai multe marci consacrate si apreciate. Produsele se adreseaza atat celor mici, cat si prescolarilor, scolarilor, liceenilor, studentilor cat si profesorilor, parintilor, firmelor sau companiilor.

De la banalul creion pana la creioane mecanice de cateva sute de lei, de la prima carticica de colorat pana la caietul studentesc, de la un cadou pe care vrei sa il oferi cuiva drag pana la stiloul de lux pe care ti l-ai dorit intotdeauna, cu siguranta pe magazin nostru online ELIBRYS.RO vei gasi orice produs pe care ti-l doresti din gama de produse comercializate de noi.

Clientii nostrii sunt ca o familie pentru noi. Acceptam sugestiile, ascultam nevoile si dorintele atat a parintilor, cat si a copiilor Dumneavoastra si pentru ca suntem preocupati de dezvoltarea si educatia copilului Dumneavoastra venim in sprijin pentru a contribui la formarea si educatia copilului cu o serie de jocuri si jucarii.

Societatea IMAGINE & BRAND a fost infiintata in anul 2011 si de atunci si pana in prezent am reusit sa ne dezvoltam si sa aducem noi marci de produse.

Magazinul online ELIBRYS.RO vine in sprijinul clientilor si cu partea de produse sugerate pentru a usura alegerile clientilor.
Societatea IMAGINE & BRAND prin magazinul online ELIBRYS.RO incearca sa acopere orice nevoie a clientilor si promite satisfacerea acestora prin calitatea produselor oferite.

Increderea celor mari si bucuria celor mici este fundatia pentru care societatea lucreaza inca din anul 2011.

Va dorim cumparaturi cat mai placute si asteptam sugestiile Dumneavoastra la adresa de mail care se gaseste la contact pe pagina magazinului online Elibrys.ro

Photo Gallery

Video

Alte sugestii

Librăria Marssia

Librărie

Librăria Humanitas Galați

Librărie

Alexandria Librării Galați

Librărie

Librăria Donaris

Librărie / Organizator evenimente