Give me 5

Program

Deschis
Vezi programul

Address

Garii 50, Garii 50 Galati

Despre

Trăim într-o lume care este permanent în mișcare. Timpul fuge fără a ne lăsa răgaz să facem introspecție sau să ne îngrijim de plăcerile care ne aduc zâmbetul pe buze. Fie mersul la școală, fie frecventarea cursurilor universitare sau banalul mers zilnic la job ne ocupă tot timpul. În acest amalgam de dead-line-uri o cafea la pachet este tot ce îți trebuie.

Give me 5 este un coffee to go cu un concept unic in Galati, orice produs costă 5 lei. Cafea de calitate și cele mai diverse sortimente de ceai te așteaptă la Give me 5 pentru clipa ta zilnică de răsfăț! Fie că îți place cappuccino, espresso machiato, americano, latte, ciocolata caldă sau pur și simplu ai poftă de un fresh de portocale cu măr la Give me 5 mereu vei găsi ceva potrivit pentru tine.

Ia-ți pauza meritată la Give me 5... iar dacă pauza nu e, atunci ai Coffee to go, ca ziua ta să fie măcar puțin mai aromată. E timpul să îți acorzi câteva momente speciale de liniște, în timp ce îți savurezi băutura preferată. Indiferent de preferințele tale în materie de hot beverages la Give me 5 ai parte de tot ce îți dorești. Unde poți descoperi oaza ta de energie? Pe strada Gării, numărul 50.

Photo Gallery

Alte sugestii

Cafe Arome

Cafenea

CAFE NOIR

Cafenea

CafeBar Flacăra

Cafenea / Pub, Bar

Olympos Cafe

Cafenea / Pub, Bar

Cafe No.9

Cafenea