Piața Domnească

Piața Domnească


Despre

Fiecare oraș are povestea sa, pe care o transmite cu fiecare generație. Povestea orașului este despre locurile sale, despre clădiri, despre evenimente și nu în ultimul rând despre oamenii săi. Sunt povești pe care timpul le înghite dar sunt și povești care continuă să fie spuse. Pentru tine, pentru ascultător frumos de snoave am ales să glăsuim povestea Pieței Domnești.

În primul rând cine este Piața Domnească, ce veșminte poartă, ce chip ia și cu ce voce ne povestește?

Află că Piața Domnească se găsește la loc de cinste, la intersecția a două artere importante pe care te-au purtat pașii de nenumărate ori, Strada Brailei și Strada Domnească. Povestea Pieței Domnești a început să se scrie acum mai bine de jumătate de veac când arhitecții au dat viață Hotelului Dunărea. Iar deși timpul a trecut, Hotelul Dunărea a întinerit și veșmintele sale s-au îmbogățit, cu încă o stea devenind astăzi Hotelul Danube Stars***. Cu ale sale haine noi, Hotelul Danube Stars *** continuă să spună și el povestea Pieței Domnești, din perspectiva clădirii reprezentative, premiată pentru caracterul istoric al arhitecturii sale, pe care trecerea timpului o face și mai valoroasă pentru memoria colectivă a acestui oraș.

Tot la adăpostul Pieței Domnești regăsești și Hotelul Galați Centrum ***. Cu siguranță l-ai remarcat, asemănându-se prin înălțimea-i impozantă cu un far care veghează asupra pieței. Și nu doar înălțimile recomandă Hotelul Galați Centrum ***, întrucât acesta de mai bine de treizeci de ani este singurul hotel de business aflat la kilometrul zero al orașului, unde toate drumurile se intersectează.

Povestea Pieței Domnești continuă să se scrie și să se povestească, având pentru fiecare ascultător o taină. Și tainele sale sunt multe căci în Piața Domnescă vei regăsi prilej și loc de relaș prin restaurante și terase, pe numele lor Blue Sun și Rapsodia, cu bucate dintre cele mai alese și pe alese.

Pe cei cu dor de ducă, de mai bine de 27 de ani Agenția Galtour Travel îi ajută să-și facă bagajele. Tot în piață vei putea să-ți îmbogățesti tolba cu amintiri din First Club iar când va fi de muncă Piața Domnească îți va veni în ajutor prin Centrul de Afaceri cât și prin numeroasele sedii de bănci de aici.

Așadar, ascultătorule, vino în Piața Domnească să povestim împreună!

Alte sugestii

Orășelul Copiilor

Obiectiv turistic

Strada Domnească

Obiectiv turistic

Turnul de Televiziune

Obiectiv turistic

Faleza Dunării

Obiectiv turistic

Castrul roman de la Tirighina-Bărboși

Obiectiv turistic