Dulce by Paula

Dulce by Paula


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Domneasca 18, Galati, Romania, 800015

Telefon

Despre

Deliciile din cofetărie

Dulce By Paula este o cofetărie în care bunul gust, arta unor cofetari iscusiți și ingredientele naturale dau naștere celor mai ispititoare delicii.

Nostalgia oamenilor de a avea pe masă, la desert, dulciurile făcute ”ca la bunica acasă” ne-a facut să adaptăm rețete. Ba chiar am inventat unele. Așa a apărut renumitul tort cu foi de bezea, coacăze și mascarpone.

Dulce by Paula oferă o gamă variată de produse, de la deserturi și fresh-uri din fructe proaspete până la coktailuri. Și cum o prăjitură merge de minune cu o cafea bună, aroma îmbietoare a specialităților de cafea Lavatza întărește și scoate în evidență rafinamentul și eleganța locului.

Ceaiul de la ora 5

Această tradiție britanică a început să prindă contur și la Dulce By Paula.

Într-o atmosferă caldă și frumos mirositoare, elegantele domnițe sunt așteptate să-și împărtășească gândurile și trăirile. Noi le punem la dispoziție o selecție a tuturor prăjiturilor noastre, precum și platouri cu sandwichuri delicate – cremă de castraveți, pastă de ton, brânzeturi și cremă de somon, toate acompaniate de îmbietoarele ceaiuri cu aromă de trandafir sau iasomie.

Photo Gallery

Alte sugestii

Dream Coffee

Cofetărie

L'Eclair by Selena

Cofetărie

Înghețată Thailandeza By Delicious House

Cofetărie

Ooh Lala

Cofetărie

Donuts Republic

Cofetărie