Zolotko Ballroom

Zolotko Ballroom


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Str. DRUMUL DE CENTURĂ nr. 50, Galati, Romania, 800 248

Despre

Zolotko Ballroom inseamna:
- un cort cu o suprafata de 300 mpIMG_5923-2
- o capacitate de pana la 200 de invitati pentru evenimentul dumneavoastra
- cele mai proaspete si savuroase preparate culinare pregatite in bucataria proprie
- un apartament pentru odihna copiilor/ comfortul mirilor
- aer conditionat
- spatii de parcare, toate pregatite pentru a le oferi invitatilor dumneavoastra momente de relaxare si de confort maxim.
Zolotko Ballroom va propune eleganta, stil si rafinament la preturi competitive. Misiunea noastra este sa atingem cele mai inalte standarde in realizarea unor evenimente memorabile care sa se transforme in amintiri deosebite atat pentru voi, clientii nostri, cat si pentru invitatii dumneavoastra. In munca noastra suntem ghidati de pasiunea pentru domeniul ospitalitatii si dedicarea in tot ceea ce facem.
Zolotko Ballroom combina atmosfera eleganta, gastronomia remarcabila si ospitalitatea, pentru a crea cea mai frumoasa experienta pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra. Cortul pentru evenimente si nunti se adapteaza cu usurinta celor mai exigente preferinte, oferind posibilitati multiple de amenajare. Iluminarea, aranjamentele florale , elementele decorative in palete coloristice asortate, toate contribuie la crearea unei atmosfere romantice si distinse. Telul nostru este sa va depasim asteptarile!

Alte sugestii

Restaurant Poienita

Restaurant

Pizza cu Gust Galati

Restaurant

Noodles & Sushi Udonbox Galati

Restaurant

C House Lounge Cafe Galati

Restaurant

Interplazza

Restaurant