Gamberetti

Gamberetti


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Str. Brailei 175C, Galati

Despre

Fiecare restaurant și mâncare are propriile sale povești, însă cele despre Gamberetti nu le vei uita prea curând. Este locul în care nu numai că vii să mănânci, să îți ridici mâncarea la pachet sau să bei ceva bun. E mai mult de-atât. E chiar Restaurantul din Galați care oferă acel sentiment de libertate. Este dependenţa de un stil de viaţă sănătos, de mâncare mereu proaspătă și naturală, de un timp bine petrecut, cu multe poveşti de spus, cu mâncare delicioasă şi băuturi alese, alături de prieteni sau cunoscuți.

Bun venit la Restaurant Gamberetti! Era doar introducerea. :)
Meniul nostru se încadrează perfect în ceea ce înseamnă nutriție sănătoasă și echilibrată.

Specificul restaurantului este mediteranean, dar vei găsi aici preparate diverse, savuroase, de la creveți proaspeți, până la supe cremă și sandwich-uri delicioase cu pește. Pentru cei care iubesc peștele mai putin, avem pregătite și câteva rețete foarte gustoase din carne de vită și pui.

Mai exact, așa te primim, cu:
⭕ Tavola Caldă. Tu vii la restaurant, noi îți pregătim pe loc mâncarea. În plus, totul se prepară rapid și numai în fața ta. Cum ai auzit, nu în bucătărie cum erai obișnuit! Dar ce mai spui când ai de ales din 40 de preparate delicioase, marca Chef Mihaita Samoila?
Curios, nu? Stai să vezi ce bun!
⭕ Livrări la domiciliu, la birou sau oriunde te afli. Nu numai că folosim doar produse proaspete, dar la noi nu există cuptoare cu microunde. Facem spectacol de gusturi și le trimitem către tine direct din natură. Să vezi ce merge și mai vrei!
⭕ Restaurant cu o altfel de bucătărie mediteraneană și tradițional românească. Pentru că nu mai e un secret că descoperi toate tainele preparatelor noastre atunci când bucătarul gătește în fața ta. Dar când atmosfera super prietenoasă din interior, de pe terasă sau la etaj, îți povestește despre bucuria fiecărei zile în culori, atunci să fii sigur că mai aduci câțiva prieteni și nu mai plecați.

Te așteptăm cu drag pe platforma de la Sala Sporturilor, lângă stadionul Dunărea, în locul fostei gelaterii.
Tu sună la 0771412538 și noi te servim rapid! :)
Sloganul Gamberetti: Se trăiește!

Photo Gallery

Alte sugestii

Restaurant Poienita

Restaurant

Pizza cu Gust Galati

Restaurant

Noodles & Sushi Udonbox Galati

Restaurant

C House Lounge Cafe Galati

Restaurant

Interplazza

Restaurant