Localuri cu muzică live în Galați

Localuri cu muzică live în Galați


Ce poate fi mai relaxant decât să-ți închei ziua într-unul din cluburile sau puburile orașului, ascultând muzica potrivită sufletului tău, cu o băutură exotică în față.

Iată câteva dintre localurile gălățene unde te poți bucura de seri speciale, cu muzică live și băuturi de calitate.

55 Pub

La 55 Pub vă așteaptă cea mai bună muzică "jazz" all time, concerte acustice cu cei mai însemnați artiști, spectacole de teatru cu actori renumiți, cele mai spectaculoase cocktailuri și dishuri, toate acestea într-o locație artistică, în centrul nou al orașului.

55 Pub

Daily Pub

Daily Pub, fondat în 2004, este un stabiliment public de mare petrecere, muzică live și mâncare excelentă. Aici găsiți cele mai fresh cocktailuri și seri de petreceri cum nu s-au mai pomenit. Dacă doriți să vă distrați cu adevărat, Daily Pub este locul perfect!

Daily Pub

Union Jack Studio

Good vibes only la Union Jack Studio, clubul în care nopțile devin electrizante. Guess Who, Grasu XXL, Macanache, Delia, Carla’s Dreams sau Vama sunt doar câțiva dintre invitații speciali care au făcut show la Union Jack Studio.

Cea mai importantă regulă?
Be Amazing!

Union Jack Studio

Fratelli

Fratelli Lounge & Club rescrie viața de noapte a orașului, oferind experiențe de neuitat. Muzică live, cocktailuri incredibile și amintiri memorabile! Suficiente motive ca Fratelli Lounge & Club să-și ocupe pentru totdeauna locul în inimile voastre.

Fratelli

Club Infinity

Club Infinity este despre muzică, dans și bună dispoziție. Un loc unde vii să te distrezi și pleci cu o poveste!

Club Infinity

90's

La 90's intrați imediat în atmosfera plăcută, în care puteți asculta live muzica ce vă atinge sufletele. Rock this city!

90's

Like Garden Pub

Like Garden Pub este un local cu personalitate, în care buna dispoziție, distracția și socializarea sunt la ele acasă, de luni până duminică.

Like Garden Pub

Surse text și foto

https://www.facebook.com/
https://www.zilesinopti.ro/
Foto cover: https://www.facebook.com/55pubb/

Alte sugestii

Evenimente de neratat în Galați
Plata parcării în Galați
Unde puteți mânca bine în Galați
Ce poți face vara în Galați
Croaziere pe Dunăre