Unde puteți mânca bine în Galați

Unde puteți mânca bine în Galați


Descoperirea unui oraș nou ar fi fără îndoială o aventură incompletă dacă nu am gusta măcar un strop din deliciile sale culinare în timpul călătoriei noastre.

Și pentru că în mod cert vă întrebați unde puteți mânca în Galați, ne-am gândit să vă prezentăm o listă a celor mai apreciate restaurante din oraș.

Blue Acqua Restaurant

Alegeți Blue Acqua Restaurant pentru o poveste culinară cu pește! Gătit inteligent în sosuri, fript sau la grătar, fiert sau copt, peștele de apă dulce e mult mai interesant din punct de vedere gastronomic și e indicat în toate meniurile.

Blue Acqua Restaurant vă invită la o experiență culinară unică și desăvârșită, într-un ambient de mare clasă, în care vă puteți delecta papilele gustative cu cele mai rafinate platouri sau cele mai comune rețete.

Blue Acqua Restaurant

Teatris Restaurant

Profesionalismul, dinamica şi dedicarea întregului personal sunt elementele ce definesc echipa Teatris, mereu purtaţi de dorinţa de a crea momente excelente de care să vă amintiţi cu zâmbetul pe buze şi cu dorinţa de a reveni iar si iar.

Chefii Teatris au abordat bucătăria Italiană, cu un stil de gătit creativ, rezultatul fiind o bucătărie avangardistă care susţine o viaţă sănătoasă.

Teatris Restaurant

Union Jack

Union Jack vă propune un meniu diversificat, care îmbină preparate culinare din bucătăria tradițională și internațională, pe care le puteți savura într-un ambient nonconformist.

Union Jack Pub înseamnă mâncare pe toate gusturile, dar și atmosferă prietenoasă. Petrecerile tematice, evenimentele cu muzică live și invitații speciali vin la pachet odată cu vizitele pe care le faceți la Union Jack Pub!

Union Jack

Casa Gustului

Iubitorii de frumos şi sănătos au numeroase motive pentru a explora Casa Gustului: apetisantele gustări raw însoţite de smoothie-urile pline de vitamine, un ceai rooibos tropical, o prăjitură crostata frutti di bosco (una dintre recomandările gazdei), un set tradiţional mate numit calabash, bunătăţi care pot fi însoţite de un moment de lectură din cărţile care vă stau la dispoziţie în Ceainărie.

Casa Gustului

C House Lounge Cafe

Indiferent că este vorba despre o cină romantică, despre o întâlnire de afaceri sau de un eveniment, prin serviciile de cea mai bună calitate, însoțite de un decor elegant și de un ambient relaxant, restaurantul mediteranean C House Lounge Cafe vă oferă o veritabilă experiență de viață milaneză.

C House Lounge Cafe

Amadeus

”Mâncare cu dragoste și puțin praf de stele” veți găsi în universul gastronomic al restaurantului Amadeus.

Orice rețetă gătită aici implică în primul rând atașament față de oaspete și dedicație totală în ceea ce privește prospețimea ingredientelor și combinarea gusturilor.

Amadeus

Gossip Cafe

Pentru că momentele importante din viață merită garnisite cu un plus de savoare, restaurantul Gossip Cafe vă întâmpină cu preparate specifice bucătăriei franțuzești. Pentru bucuria de a trăi gustos!

Gossip Cafe

Casa Corso

Cei care trec pragul restaurantului Casa Corso vor aprecia cu siguranță preparatele delicioase din bucătăria românească și internațională.

Casa Corso

Restaurant Lyra

La restaurantul Lyra veți putea trăi cu adevărat experiența de 4 stele a unui serviciu à la carte, asigurat de ospătari și bucătari profesioniști, la prețuri accesibile.

Restaurant Lyra

Ați mai putea alege

În topul celor mai bune restaurante din Galați, realizat de TripAdvisor, sunt bine cotate și următoarele restaurante:

Ixelles Restaurant Bordeaux Cafe Anglais Mon Caprice Perla Dunării

Surse info și foto

https://www.tripadvisor.com/
https://www.facebook.com/
https://www.foodyas.com/
https://www.zilesinopti.ro/
Foto cover: https://www.facebook.com/blue.acqua.restaurant/

Alte sugestii

Evenimente de neratat în Galați
Plata parcării în Galați
Localuri cu muzică live în Galați
Ce poți face vara în Galați
Croaziere pe Dunăre